Filosofi

Vi vill att IKON ska uppfattas som ett skönt ställe, där alla ska känna sig välkomna! Ubildning, inspiration och professionalism är för oss en självklarhet.

Att förstärka och förhöja varje kunds önskemål och personliga stil, är alltid vårt mål.

Vare sig du vill ha det senaste och trendigaste, det klassiska, det vackra eller varför inte din alldeles egna stil. Vi är lyhörda och samtidigt redo att guida dig genom vad som passar just Dig och ditt hår.

Vi har alltid gott om tid på varje behandling, detta för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med att just du är viktigt för oss. Vi är stolta över vårt team som bygger på olika personligheter, där vi är övertygade om att någon passar just dig.

Som kund hos oss får du en skön avslappnande ryggmassage i våra schamponeringsstolar, samtidigt som vi ger dig hårbottensmassage. Vi erbjuder dig även exklusivt kaffe och andra drycker under din behandling.

Salongen är med i Club Royal, L’Oreal Professionnels exklusiva VIP-club i Sverige. Där väljs endast salonger in som är i framkant med utveckling och utbildning. Detta gör att vi får ta del av exklusiva visningar och utbildningar för endast Club Royal medlemmar.

Style never goes out of fashion!